Waarom een gebruikte AED kopen ?

Een AED kopen is vaak een dure aankoop, vandaar dat gebruikte (oftewel tweedehands) AED’s vaak een uitkomst bieden. Nagenoeg dezelfde en vertrouwde kwaliteit, maar dan voor een veel aantrekkelijkere prijs. Used AED verkoopt vanuit Nederland gebruikte AED’s aan zowel nationale- als internationale klanten.

Gebruikte AED’s
Een tweedehands AED is een draagbaar apparaat dat via gesproken opdrachten helpt bij het reanimeren. De AED is al eerder in gebruik geweest en heeft daardoor zijn kwaliteiten al kenbaar gemaakt. Tweedehands AED’s kunnen worden ingezet, daar waar een ongeluk heeft plaatsgevonden en daar waar mensen in medische noodsituaties verkeren. Iedere gebruikte AED van Used AED wordt ‘kaal’ geleverd, maar wij verkopen ook gebruikte AED accessoires voor de gebruikte AED’s.

Typen AED’s
Er zijn verschillende typen, soorten en merken AED’s. Zo zijn er monofasische- en bifasische AED’s, volautomatische- en semiautomatische AED’s en zeer veel verschillende merken. Het werkelijke verschil tussen monofasisch en bifasisch defibrilleren is de manier waarop de schokken worden toegediend aan de slachtoffer in kwestie. Met bifasisch defibrilleren kan men met een lager aantal Joules hetzelfde effect bereiken als met monofasisch defibrilleren. Meer informatie hierover, leest u in deze blog. Het verschil tussen volautomatische- en semiautomatische AED’s is het feit dat volautomatische AED’s zelf een schok toedienen, terwijl bij een semiautomatische AED de schokknop door de bediener moet worden ingedrukt. Meer hierover leest u in deze weblog.

Used AED
Used AED is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van gebruikte AED’s en gebruikte accessoires voor gebruikte AED’s. Wij verkopen gebruikte AED’s van de merken Physio-Control Lifepak, Cardiac Science, Zoll AED, Medtronic en Philips. Bekijk hier het uitgebreide assortiment van Used AED.